Wil je graag leren hoe je een goede drummer wordt?

Als drummer bepaal jij het tempo en het ritme van een song. Jij bepaalt met jouw spel of het publiek uit zijn dak gaat of niet. Een drummer is meestal wat op de achtergrond maar stiekem is hij of zij de belangrijkste persoon van de band. Lekker uit je dak gaan en zelf het ritme van de muziek bepalen, dat is wat jij als drummer doet. Als drummer maak je een hele hoop mee, want je gaat op tour met de band en soms ga je zelfs heel de wereld rond. Je krijgt de kans om al het moois van de wereld te zien en daarbij ook nog eens mensen gelukkig te maken door jouw muziek.

Is muziek maken ook jouw passie en wil je graag leren hoe je een goede drummer wordt? Neem dan drumles in Groningen.

Drummen is voor iedereen

Voor mannen en vrouwen, jong en oud. Kinderen en jongeren tot 21 jaar oud kunnen bij ons terecht, maar ook volwassenen zijn van harte welkom! Vraag nu je gratis proefles aan via onze homepage!

Muziekles in Groningen

Wij vinden het belangrijk dat onze muziekles in Groningen zoveel mogelijk praktijkgericht is. Door te doen leer je het meeste en natuurlijk is dit ook het aller leukst. Samen zullen we vooral lekker veel muziek maken want door het veel te doen, leer je het snelst.

Wat je van de lessen kunt verwachten is dat ze vooral origineel zijn. Wij zullen ons best doen om van elke les een feestje te maken en ervoor te zorgen dat elke les weer anders is. We komen altijd met nieuwe liedjes en ritmes. Diversiteit is voor ons erg belangrijk. Er zijn natuurlijk veel verschillende muziekstijlen. Het is dan ook erg belangrijk dat we er samen achter komen welke van deze muziekstijlen het beste bij jou past en waar je goed in bent. Alles komt tijdens de drumlessen aan bod!

Passie voor muziek

Je zult les krijgen van een ervaren drumdocent waarvan je veel kunt leren. Deze docent heeft  een enorme passie voor muziek en brengt dit maar al te graag over aan andere muziekliefhebbers.

De lessen duren gemiddeld 30 minuten voor een tarief vanaf 75 euro per maand.

Meer dan een muziekschool

Als je drumles in Groningen komt volgen krijg je absoluut the total package. Let it Rock is meer dan alleen een muziekschool. Het doel is het delen van de liefde en passie voor muziek en vooral plezier maken. De docenten willen dat iedereen zich muzikaal kan ontwikkelen en dat de mensen er vooral gelukkig van worden.

Ieder mens is uniek en iedereen heeft zijn of haar eigen kwaliteiten. De docenten willen deze kwaliteiten ontdekken en mensen ervan bewust maken wat zij hiermee kunnen bereiken. En wie weet wordt er zo de nieuwe Taylor Hawkins, John Bonham of Cesar Zuiderwijk ontdekt!

Gratis proefles proberen?

  Bel ons

06-29448563

  Klik om te chatten

Whatsapp

  Liever een formulier invullen?