DJ-les

Dj‘s, je ziet en hoort ze tegenwoordig overal. Het is een vorm van musiceren die serieuzer wordt genomen dan vroeger en daardoor steeds meer voet aan de grond krijgt. Dj’s zijn super populair en genieten veel aanzien. Bovendien lijken wij Nederlanders er voor in de wieg gelegd te zijn aangezien de beste internationale dj’s – zoals onder andere Armin van Buuren, Afrojack en Hardwell, uit ons kikkerlandje komen. Zij behoren tot the best of the best van de wereld en dat is toch wel iets op trots op te zijn!

Heb jij ook gevoel en passie voor goede muziek? Wil jij graag door jouw creativiteit, gevoel en muziek mensen blij maken en ze een mooie tijd geven? Wil je graag dj worden, je kennis van muziek vergroten en iedereen op de dansvloer uit zijn plaat laten gaan? Schrijf je dan in voor dj les in Groningen.

Muziekles in Groningen

De dj lessen zijn  geschikt voor iedereen, zowel voor jong en oud want ook voor volwassenen zijn deze lessen ontzettend leerzaam en tof om te volgen. Het enige waarover je moet beschikken is een enorme passie voor muziek en een goed gevoel voor sfeer en ritmes. De rest leer je allemaal bij Let it Rock in Groningen.

Uitleg over de apparatuur

Als beginner kun je het soms wel benauwd krijgen van alle apparatuur die bij het vak komt kijken. Het is namelijk een hoop, daarom zal je allereerst uitleg en les krijgen over de apparatuur die gebruikt wordt en hoe je alles het best kunt bedienen. Het is een goed idee om zelf vast wat apparatuur aan te schaffen of misschien heb je dit al wel. Op deze manier kun je alle lessen in de praktijk gaan oefenen, zodat je je sneller ontwikkelt en meer uit de lessen kunt halen.

Wat ga je allemaal leren?

Het is natuurlijk de bedoeling dat je jezelf doormiddel van de lessen ontwikkelt tot een echte professionele dj. Daar komt een hoop bij kijken, want ook al lijkt het voor de buitenwereld heel gemakkelijk, er zit veel meer achter dan simpelweg wat nummers draaien en mixen. Zo moet je weten dat en dj niet alleen goede muziek maakt en draait, maar ook wat ondernemersbloed in zich moet hebben om zijn carrière tot een succes te maken. Daar komt  commercieel inzicht en marketing bij kijken, allemaal facetten die aan bod komen tijdens de praktijkgerichte en inspirerende lessen.

Wat je tijdens de lessen onder andere leert:

  • Draaien met software, CD’s en (indien gewenst) vinyl
  • Cue-ing en beat matchen
  • Effectief EQ-gebruik
  • Loops maken
  • Sound-FX toevoegen
  • Set-samenstelling / platenkeuze

Ervaren docenten

Bij Let it Rock music-center leer je van een ervaren dj/producer alle kneepjes van het vak.

Eerst een keer vrijblijvend proberen? Een proefles is gratis.

Gratis proefles proberen?

  Bel ons

06-29448563

  Klik om te chatten

Whatsapp

  Liever een formulier invullen?