DJ-cursus

DJ‘s, je ziet en hoort ze tegenwoordig overal. Het is een beroep dat nu veel meer en beter wordt geaccepteerd en gerespecteerd dan vroeger. Dj’s zijn superpopulair en er wordt enorm tegen ze opgekeken. Nederlanders schijnen er bij uitstek gevoel en passie voor te hebben, want de beste Dj’s van tegenwoordig zijn zonder twijfel van Nederlandse bodem. Denk maar eens aan DJ Chuckie, Hardwell, Afrojack, Armin van Buuren en dan DJ Tiesto natuurlijk niet te vergeten. Zij behoren tot de top en the best of the best van de wereld. Dat is toch echt wel iets op trots op te zijn!

Heb jij ook gevoel en passie voor goede muziek? Wil jij graag door jouw creativiteit, gevoel en muziek mensen blij maken en ze de beste tijd van hun leven geven? Wil je graag leren hoe je een goede DJ wordt en wil jij jouw muziekkennis verbeteren en uitbreiden? Volg dan DJ les in Groningen.

Muziekles in Groningen

De DJ les in Groningen is eigenlijk geschikt voor iedereen. Zowel voor jongeren tot een jaar of 21, als volwassenen zijn deze lessen ontzettend leerzaam en tof om te volgen. Het enige waarover je moet beschikken is een enorme passie voor muziek en een goed gevoel voor verschillende sferen en ritmes. De rest leer je allemaal op de muziekles in Groningen.

Uitleg over de apparatuur

Als beginner kun je het soms wel benauwd krijgen van alle apparatuur die bij het vak komt kijken. Het is namelijk een hoop, daarom zal je allereerst uitleg en les krijgen over de apparatuur die gebruikt wordt en hoe je alles het best kunt bedienen. Het is een goed idee om zelf vast wat apparatuur aan te schaffen of misschien heb je dit al wel. Op deze manier kun je alle lessen in de praktijk gaan oefenen, zodat je je sneller ontwikkelt en meer uit de lessen kunt halen.

Wat ga je allemaal leren?

Het is natuurlijk de bedoeling dat je jezelf doormiddel van de lessen ontwikkelt tot een echte professionele DJ. Daar komt een hoop bij kijken, want ook al lijkt het voor de buitenwereld heel gemakkelijk, er zit een hele hoop meer achter dan simpelweg wat nummers draaien en mixen. Zo moet je weten dat en DJ niet alleen goede muziek maakt, maar een goede DJ moet ook wat ondernemersbloed in zich hebben om zijn carrière tot een groot succes te maken. Daar komt ook commercieel inzicht en marketing bij kijken, allemaal facetten die aan bod komen tijdens de praktijkgerichte en inspirerende lessen.

Wat je tijdens de cursus onder andere leert:

  • Draaien met software, CD’s en (indien gewenst) vinyl
  • Cue-ing en beat matchen
  • Effectief EQ-gebruik
  • Loops maken
  • Sound-FX toevoegen
  • Set-samenstelling / platenkeuze

Ervaren docenten

Bij Let it Rock music-center leer je van ervaren DJ’s (‘Ven’ of ‘Miss Mana’) in 10 lessen* alle kneepjes van het vak voor slechts € 199,- (vooraf te betalen via iDeal).

Eerst een keer vrijblijvend proberen? Een proefles is gratis.

*Voor de DJ-cursus zijn geen vaste lesdagen en tijdstippen mogelijk, dit gaat per les in overleg.

Gratis proefles proberen?

  Bel ons

06 40003040

  Klik om te chatten

Whatsapp

  Liever een formulier invullen?