Kinderfeestjes zijn voorlopig niet mogelijk i.v.m. verbouwing, onze excuses.

Leuke alternatieven vind je bij Urban Heart.
Ervaar hoe het is om in een rock band te spelen!

Als je kinderen jarig zijn, moet dat gevierd worden en dan niet alleen met de familie maar ook met hun vriendjes en vriendinnetjes. Ben je op zoek naar een leuk en origineel kinderfeestje voor de verjaardag van je zoon of dochter? En is de ballenbak, het zwembad of eten bij de Mac te saai en voor de hand liggend? Bij Let it Rock music-center in Groningen kun je een supercool en onvergetelijk kinderfeestje vieren. Hier kun je samen met je vriendjes, vriendinnetjes en klasgenootjes voor één middag een echte rock band zijn! Zeg nu zelf, wat is er leuker dan dat?

Ons unieke kinderfeestje in Groningen is een actieve introductie in de wereld van de rock- en popmuziek. De activiteit is niet alleen speels en uitdagend maar ook educatief en daardoor een complete muzikale beleving waarbij plezier altijd voorop staat. Door middel van onze praktijkgerichte aanpak leren de kinderen in zeer korte tijd als groep een liedje te spelen, ongeacht of ze ooit eerder een muziekinstrument in handen hebben gehad. Op de wijs van een alom bekend liedje mogen de kinderen zelf een tekst bedenken (bijvoorbeeld over de jarige job). Daarna zal het liedje op ons volledig met licht en geluid uitgeruste podium worden uitgevoerd. Voor alle aanwezigen is dit een ervaring om nooit te vergeten! De jarige mag uiteraard als eerste zijn of haar rol in de band kiezen. Dat kan zijn: zanger(es), gitarist, bassist, toetsenist of drummer. Vervolgens wordt de rest van de band samengesteld. Als de groep groot genoeg is, kunnen er zelfs twee bandjes worden gevormd en zal er een heuse ‘battle of the bands’ gaan plaatsvinden. Een kinderfeestje als dit vind je nergens anders in de regio Groningen!

(Vanwege de grootte en het gewicht van sommige instrumenten hebben we de minimum leeftijd voor deelname vastgesteld op 7 jaar.)

Kinderfeestje

12per kind
  • 1,5 uur
  • Inclusief chips en ranja
  • Vanaf 7 jaar