Jemy – drums & toetsen

Jemy

Songwriter, muziekblogger en oprichter van Let it Rock music-center. Voormalig drummer van de Groningse indie rockband Vault Pack (2012-2013) en in de late 90’s lid van de House-formatie Evil Force (Thunderdome, Mysteryland). Jemy begon in 2011, geïnspireerd door zijn pasverworven vaderschap, liedjes te schrijven. Sindsdien hebben artiesten als Irene Dings (The Voice), Marco Oostra (Crazy Piano’s) en Nikky Sriamin (Stallion Twister) songs van hem opgenomen en uitgevoerd. In 2014 piekte zijn nummer ‘Without you Here’ op positie 40 van de Nederlandse iTunes top 100.

Rudmer – gitaar & bas

Rudmer

Allround gitaarvirtuoos en sessiemuzikant. Is thuis in diverse stijlen waaronder Blues, Ska, Pop, Jazz en Funk. Er is geen Gronings podium te vinden waar hij niet al meer dan eens acte de présence heeft gegeven. In het verleden organiseerde hij jamsessies in de Cornerpub en café De Koster. Rudmer is begeleidend gitarist van o.a. zangeressen Hiske Oosterwijk en Else Schreur en was tot recent lead-gitarist van de bands PhoenatiX en The Ska Boosters.

Siep – gitaar

Siep

Ervaren axe wielder en het soort slaggitarist waar elke band naar op zoek is. Op zijn 18e leerde Siep spelen van Teye Wijnterp en sindsdien heeft hij zijn gitaar niet meer weggelegd. Hij speelde in bands als RTC, Wang Dang en Red Sox wat later Dirty Laundry werd. Hiervan maakte ook Peter Walrecht (oud-drummer van Herman Brood) deel uit. In 2017 richtte Siep en Peter samen met bassist Harry de Winter (New Adventures) en zanger Peet Hartenberg de groep ODNT op. De singles ‘Babe’ en ‘Out of the Sun’, afkomstig van het debuutalbum, konden het afgelopen jaar rekenen op airplay bij o.a. RTV Rijnmond, Hoex Radio en Johan Derksen’s Muziek voor Volwassenen op RTV Drenthe.

VACATURE

We are hiring hands holding sign concept.

Als ZZP-er aan de slag bij Let it Rock?
Wij zoeken per september 2019 een nieuwe DJ-docent. Onderwijservaring is een pré maar niet vereist, performance-ervaring in clubs of op party’s daarentegen wel. Werving van leerlingen verloopt via de website. Je beheert je eigen agenda en kunt met slechts een USB-stick naar de les komen, alles staat klaar. Je hanteert de formule en (marktconforme) tarieven van Let it Rock. Let it Rock is een collectief van een kleine groep muziekdocenten, de kosten voor de lesruimte, onderhoud van de website, en social media promoties worden gezamelijk gedragen.
Interesse? Neem voor meer info contact op via: 06-40003040