Jemy – drums & toetsen

Jemy

Oprichter en mede-eigenaar van Let it Rock. Voormalig drummer van de Groningse indie rockband Vault Pack (2012-2013) en in de late 90’s lid van de House-formatie Evil Force (Thunderdome, Mysteryland). In 2011 begon Jemy met songwriting. Sindsdien hebben artiesten als Irene Dings (The Voice kids), Marco Oostra (Crazy Piano’s) en Nikky Sriamin (Stallion Twister) songs van hem opgenomen en uitgevoerd. In 2014 piekte zijn nummer ‘Without you Here’ op positie 40 van de Nederlandse iTunes top 100.

Maurice – gitaar

Maurice

Oprichter en mede-eigenaar van Let it Rock. Lead-gitarist van de metal band Angelic Forces. In 2018 kwam hun eerste EP uit waarvan de Cd-versie aftrek vindt in o.a. Japan en de VS. Maurice was in de jaren 90 vooral bekend als gitarist van regionaal hardrock-fenomeen LSD, heeft gewerkt met Tom Holkenborg (Junkie XL), speelde in VERA en deelde het podium met internationale acts zoals War of Ages. Hij is tevens bestuurslid van het jaarlijkse muziekfestival ‘Rock Alive’.

Rudmer – gitaar & bas

11350436_10153081572078096_7067942698647759586_n

Allround gitaarvirtuoos en sessiemuzikant. Is thuis in diverse stijlen waaronder Blues, Ska, Pop, Jazz en Funk. Er is vrijwel geen podium in Groningen waar hij niet al meer dan eens op heeft gespeeld. In het verleden organiseerde hij jamsessies in de Cornerpub en café De Koster. Rudmer is gitarist van o.a. zangeressen Hiske Oosterwijk en Else Schreur en was tot recent lead-gitarist van de bands PhoenatiX en The Ska Boosters.

Rebecca (Miss Mana) – dj

Rebecca

Rebecca begon in de jaren 90 als Lady Nightshade.  Al snel vertoonde ze haar kunsten op zowel nationale als internationale events waaronder de Italiaanse club ‘Number One’ waar ze het podium deelde met DJ Lancinhouse. Ze veranderde haar naam naar Miss Mana en richtte ‘The NRG Club’ op waarmee ze ludieke Houseparty’s organiseerde in de regio. Ook qua producing heeft ze niet stilgezeten, haar track ‘Equilibrium’ (geremixt door dance-legende Jaydee) werd in 2015 gereleased. Tegenwoordig heeft ze haar eigen radioprogramma ‘Miss Mana invites’ op Planet 90 en draait ze regelmatig op feesten zoals het populaire Paradigm.

Ronald (Ven) – dj

Ronald

DJ Ven begon in de 90’s met het mixen van vinyl. Om vaker voor publiek te kunnen draaien, besloot hij zelf Houseparty’s te organiseren in zijn toenmalige woonplaats Emmen. In 1992 verhuisde hij naar Groningen waar hij naam en faam maar vooral zijn “kilometers” maakte als DJ en party-organisator. Feesten als Trinity in Technoland, Taped en The Warehouse Rave komen uit zijn koker. Ronalds dj-skills zijn regelmatig te bewonderen op o.a. de populaire Paradigm feesten. In 2016 begon hij met producing, zijn eerste release ‘Twilight’ kwam uit in 2017.