Abel – Drums

Abel

All-round drummer en drumdocent. Al van jongs af aan is drummen zijn grote passie. Toen hij in zijn tienerjaren in bandjes begon te spelen was het hek van de dam en besloot hij er zijn beroep van te maken. Zijn muzikale opleiding volgde hij aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle waar hij eind 2020 met maarliefst een 8,5 afstudeerde. Voor zijn lessen gebruikt Abel een mix van methodes die hij persoonlijk opdeed bij Robert ‘Sput’ Searight en Gerry Brown, twee vooraanstaande topdrummers die met o.a. Justin Timberlake , Snoop Dogg, Stevie Wonder en Whitney Houston on tour zijn geweest. Uiteraard heeft Abel zelf ook de nodige ervaring als performer, met verschillende bands trad hij ondermeer op in De Melkweg (Amsterdam), op diverse grote festivals en in de studio’s van 3FM en Radio 538.


Contact

tel: 06-42640181
mail: Abelfelixdrums@gmail.com

Anne Maaike - Zang

Anne Maaike Klooster

Singer/songwriter en dirigente van ‘Koor Geen Gehoor Groningen’.  Maakte deel uit van ska-band The Boosters en was (mede)oprichter van PhoenatiX. Anne Maaike deed haar muziekstudie aan het conservatorium in Zwolle en heeft op vele grote podia gestaan met onder andere The Skatelites en Karin Bloemen. Momenteel is ze de lead-zangeres van coverband Funky Trap, zang/gitaar duo Spoetnik, en haar eigen band A.M.K. waarvoor ze zelf de tekst & muziek schrijft.  Anne Maaike is ervaren in een verscheidenheid aan stijlen en technieken.


Contact

mail: Adriannemaaikeklooster@gmail.com

Bryan (LMB) - DJ

Bryan

Drum & Bass producer en resident dj bij Break-Fast. Maakte zijn debuut in de Hardstyle, won diverse dj-contests en draaide op grote festivals zoals Indicator (indoor + outdoor), Hard Paradise en Vice Versa. Uiteindelijk stapte Bryan over naar Drum & Bass waar hij zijn roeping vond.

Hij heeft een voorliefde voor duistere funky tracks wat is terug te horen in zijn eigen werk. Zelf omschrijft hij het als ‘Monstermuziek’, donker en grimmig met een heavy dosis sound design.

Bryan’s muziek is gereleased op meerdere prominente labels – waaronder Drum&BassArena, Overview UK, en Lost Recordings – en wordt gedraaid door grootheden als Doc Scott, Noisia en Arkaik.

Contact

tel: 06-29448563
mail: bml.letitrock@gmail.com

Sebas Graventein - Gitaar

Sebas Graventein

Sebas Graventein is op zijn 16e begonnen met gitaarles, dit kreeg hij van Piet Roovers bij de Klinker te Winschoten.

Nadat Sebas de middelbare school heeft afgerond is hij Kunst & Multimedia gaan studeren aan het Noorderpoort College waar hij onder andere les heeft gekregen van Allard Goosens. Na het behalen van zijn diploma voor de opleiding Muziek en Sounddesign is hij verder gaan studeren aan de Academie voor Popcultuur als muzikant/producer.

Sebas heeft tijdens zijn loopbaan als gitarist in veel verschillende bandjes gespeeld, zoals de reggae/rock band Sunroots en nederpop band Wanton.

Als docent vindt hij het belangrijk dat de leerling plezier heeft in het maken van muziek. Aan de hand van akkoorden, improvisatie en theorie werkt hij naar het doel van de leerling.

Contact

Tel: 06 20877494

Mail: sebasgraventein@gmail.com