Jemy – drums & toetsen

Jemy

Oprichter en mede-eigenaar van Let it Rock. Voormalig drummer van de Groningse indie rockband Vault Pack (2012-2013) en in de late 90’s lid van de House-formatie Evil Force (Thunderdome, Mysteryland). In 2011 begon Jemy met songwriting. Sindsdien hebben artiesten als Irene Dings (The Voice), Marco Oostra (Crazy Piano’s) en Nikky Sriamin (Stallion Twister) songs van hem opgenomen en uitgevoerd. In 2014 piekte zijn nummer ‘Without you Here’ op positie 40 van de Nederlandse iTunes top 100.

Rudmer – gitaar & bas

Rudmer

Allround gitaarvirtuoos en sessiemuzikant. Is thuis in diverse stijlen waaronder Blues, Ska, Pop, Jazz en Funk. Er is geen Gronings podium te vinden waar hij niet al meer dan eens acte de présence heeft gegeven. In het verleden organiseerde hij jamsessies in de Cornerpub en café De Koster. Rudmer is begeleidend gitarist van o.a. zangeressen Hiske Oosterwijk en Else Schreur en was tot recent lead-gitarist van de bands PhoenatiX en The Ska Boosters.

Siep – gitaar

Siep

Ervaren ‘axe wielder’ en het type slaggitarist waar elke band naar op zoek is. Op zijn 18e leerde Siep spelen van Teye Wijnterp en sindsdien heeft hij zijn gitaar niet meer weggelegd. Hij speelde in bands als RTC, Wang Dang en Red Sox wat later Dirty Laundry werd. Hiervan maakte ook Peter Walrecht (oud-drummer van Herman Brood) deel uit. In 2017 richtte Siep en Peter samen met bassist Harry de Winter (New Adventures) en zanger Peet Hartenberg de groep ODNT op. De singles ‘Babe’ en ‘Out of the Sun’, afkomstig van het debuutalbum, konden het afgelopen jaar rekenen op airplay bij o.a. RTV Rijnmond, Hoex Radio en Johan Derksen’s Muziek voor Volwassenen op RTV Drenthe.

Rebecca (Miss Mana) – dj

Rebecca

Rebecca begon in de jaren 90 als Lady Nightshade.  Al snel vertoonde ze haar kunsten op zowel nationale als internationale events waaronder de Italiaanse club ‘Number One’ waar ze het podium deelde met DJ Lancinhouse. Ze veranderde haar naam naar Miss Mana en richtte ‘The NRG Club’ op waarmee ze ludieke Houseparty’s organiseerde in de regio. Ook qua producing heeft ze niet stilgezeten, haar track ‘Equilibrium’ (geremixt door dance-legende Jaydee) werd in 2015 gereleased. Tegenwoordig heeft ze haar eigen radioprogramma ‘Miss Mana invites’ op Planet 90 en draait ze regelmatig op feesten zoals het populaire Paradigm.

Ronald (Ven) – dj

Ronald

DJ Ven begon in de 90’s met het mixen van vinyl. Om vaker voor publiek te kunnen draaien, besloot hij zelf Houseparty’s te organiseren in zijn toenmalige woonplaats Emmen. In 1992 verhuisde hij naar Groningen waar hij naam en faam maar vooral zijn “kilometers” maakte als DJ en party-organisator. Feesten als Trinity in Technoland, Taped en The Warehouse Rave komen uit zijn koker. Ronalds dj-skills zijn regelmatig te bewonderen op o.a. de alom bekende Paradigm feesten. In 2016 begon hij met producing, zijn eerste release ‘Twilight’ kwam uit in 2017.