Abel – Drums

Abel

All-round drummer en drumdocent. Al van jongs af aan is drummen zijn grote passie. Toen hij in zijn tienerjaren in bandjes begon te spelen was het hek van de dam en besloot hij er zijn beroep van te maken. Zijn muzikale opleiding volgde hij aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle waar hij eind 2020 met maarliefst een 8,5 afstudeerde. Voor zijn lessen gebruikt Abel een mix van methodes die hij persoonlijk opdeed bij Robert ‘Sput’ Searight en Gerry Brown, twee vooraanstaande topdrummers die met o.a. Justin Timberlake , Snoop Dogg, Stevie Wonder en Whitney Houston on tour zijn geweest. Uiteraard heeft Abel zelf ook de nodige ervaring als performer, met verschillende bands trad hij ondermeer op in De Melkweg (Amsterdam), op diverse grote festivals en in de studio’s van 3FM en Radio 538.


Contact

tel: 06-42640181

mail: Abelfelixdrums@gmail.com

Anne Maaike - Zang

Anne Maaike Klooster

Singer/songwriter en dirigente van ‘Koor Geen Gehoor Groningen’.  Maakte deel uit van ska-band The Boosters en was (mede)oprichter van PhoenatiX. Anne Maaike deed haar muziekstudie aan het conservatorium in Zwolle en heeft op vele grote podia gestaan met onder andere The Skatelites en Karin Bloemen. Momenteel is ze de lead-zangeres van coverband Funky Trap, zang/gitaar duo Spoetnik, en haar eigen band A.M.K. waarvoor ze zelf de tekst & muziek schrijft.  Anne Maaike is ervaren in een verscheidenheid aan stijlen en technieken.


Contact

mail: Adriannemaaikeklooster@gmail.com

Bryan (LMB) - DJ

IMG_0385

Drum & Bass, Techno producer en resident dj bij Break-Fast. Maakte zijn debuut in de Hardstyle, won diverse dj-contests en draaide op grote festivals zoals Indicator (indoor + outdoor), Hard Paradise en Vice Versa. Uiteindelijk stapte Bryan over naar Drum & Bass en Techno waar hij zijn roeping vond.

Hij heeft een voorliefde voor duistere funky tracks wat is terug te horen in zijn eigen werk. Zelf omschrijft hij het als ‘Monstermuziek’, donker en grimmig met een heavy dosis sound design.

Bryan’s muziek is gereleased op meerdere prominente labels – waaronder Drum&BassArena, Overview UK, en Lost Recordings – en wordt gedraaid door grootheden als Doc Scott, Noisia en Arkaik.

Contact

tel: 06-29448563

mail: bml.letitrock@gmail.com

Marnick - Gitaar

Marnick

Gitarist bij MATOYA, StapleClouds, Not That Kind of Operation & Jelle Mulder.
Begon in 2014 met zijn studie aan de Minerva Academie voor Popcultuur in Leeuwarden en studeert sinds 2017 aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle op de Jazz & Pop afdeling.

Met een passie voor soul, funk, jazz, blues, R&B, rock en hiphop is Marnick een all-round muzikant en docent. Door deze brede muzikale interesse, kan hij een uitgebreid lesprogramma aanbieden, aan zowel beginners als gevorderden.

Tijdens de lessen leren leerlingen verschillende facetten op de gitaar zoals: improviseren, akkoorden kennis, noten lezen, stijlbenadering, techniek, ritmes, nummers uitzoeken en sound ontwikkelen. Plezier hebben in het muziek maken en het doel van de leerling staat voorop.

Contact

Tel: 06 14129101

mail: marnickpostma95@gmail.com