Siep – gitaar

Siep

Ervaren axe wielder en type slaggitarist waar elke band naar op zoek is. Op zijn 18e leerde Siep spelen van Teye Wijnterp en sindsdien heeft hij zijn gitaar niet meer weggelegd. Hij speelde in bands als RTC, Wang Dang en Red Sox wat later Dirty Laundry werd. Hiervan maakte ook Peter Walrecht (oud-drummer van Herman Brood) deel uit. In 2017 richtte Siep en Peter samen met bassist Harry de Winter (New Adventures) en zanger Peet Hartenberg de groep ODNT op. De singles ‘Babe’ en ‘Out of the Sun’, afkomstig van het debuutalbum, konden het afgelopen jaar rekenen op airplay bij o.a. RTV Rijnmond, Hoex Radio en Johan Derksen’s Muziek voor Volwassenen op RTV Drenthe.


Contact

tel: 06-23744341
mail: [email protected]

Bryan (LMB) - dj

Bryan

Drum & Bass producer en resident dj bij Break-Fast. Maakte zijn debuut in de Hardstyle, won diverse dj-contests en draaide op grote festivals zoals Indicator (indoor + outdoor), Hard Paradise en Vice Versa. Uiteindelijk stapte Bryan over naar Drum & Bass waar hij zijn roeping vond. Hij heeft een voorliefde voor duistere funky tracks wat is terug te horen in zijn eigen werk. Zelf omschrijft hij het als ‘Monstermuziek’, donker en grimmig met een heavy dosis sound design. Bryan’s muziek is gereleased op meerdere prominente labels – waaronder Drum&BassArena, Overview UK, en Lost Recordings – en wordt gedraaid door grootheden als Doc Scott, Noisia en Arkaik.


Contact

tel: 06-29448563
mail: [email protected]

Anne Maaike - zang

Anne Maaike

Singer/songwriter en dirigente van ‘Koor Geen Gehoor Groningen’.  Maakte deel uit van ska-band The Boosters en was (mede)oprichter van PhoenatiX. Anne Maaike deed haar muziekstudie aan het conservatorium in Zwolle en heeft op vele grote podia gestaan met onder andere The Skatelites en Karin Bloemen. Momenteel is ze de lead-zangeres van coverband Funky Trap, zang/gitaar duo Spoetnik, en haar eigen band A.M.K. waarvoor ze zelf de tekst & muziek schrijft.  Anne Maaike is ervaren in een verscheidenheid aan stijlen en technieken.


Contact

mail: [email protected]

Jemy – drums & toetsen

Jemy

Songwriter, muziekblogger en oprichter van Let it Rock music-center. Voormalig drummer van de Groningse indie rockband Vault Pack (2012-2013) en in de late 90’s lid van de House-formatie Evil Force (Thunderdome, Mysteryland). Geïnspireerd door zijn pasverworven vaderschap, begon Jemy in 2011 liedjes te schrijven. Sindsdien hebben artiesten als Irene Dings (The Voice), Marco Oostra (Crazy Piano’s) en Nikky Sriamin (Stallion Twister) songs van hem opgenomen en uitgevoerd. In 2014 piekte zijn nummer ‘Without you Here’ op positie 40 van de Nederlandse iTunes top 100.


Contact

tel: 06-40003040
mail: [email protected]

Rosan – bas & gitaar

Rosan

Gedreven bass guitar powerhouse. Kreeg – als dochter van een gitaarbouwer – muziek met de paplepel in gegoten. Rosan studeerde aan de popacademie in Leeuwarden, deelde het podium met Alain Clark en was bassist van Iris Kroes (The Voice winnares 2012) tijdens haar theatertour. Na een succesvolle crowd funding actie reisde Rosan in 2017 door Afrika om inspiratie op te doen voor haar debuutalbum  ‘An African Tale’ die nog datzelfde jaar werd gereleased. Niet lang daarna richtte ze JAMundo op, een tweewekelijkse jamsessie in hartje Groningen waarmee ze een groot aantal muziekliefhebbers weet te enthousiasmeren. De sessies zijn te bezoeken in ‘Smoke’ aan de Grote Markt.


Contact

mail: [email protected]