Djai – Drums

Drums vlie

Op zijn 13e ontdekte Djai zijn passie voor drummen. Nu, ruim 15 jaar later en met ervaring in verschillende bands en projecten, deelt Djai zijn liefde voor drums als drumleraar. Hij heeft op podia in binnen- en buitenland gestaan, waaronder het hoofdpodium van Paradiso & VERA. Op dit moment timmert hij hard aan de weg als onderdeel van Postpunk duo Cashmyra (https://cashmyra.nl/). Wat hem boeit, is de motivatie van zijn leerlingen om muziek te maken. Hij baseert zijn lesmethode op hun behoeften en doelen, gelovend dat de motivatie achter muziek maken de sleutel is tot ieders unieke muzikale stem. Als liefhebber van vette grooves richt hij zich op het vormen van muzikale drummers, geïnspireerd door Steve Jordan, Mark Guiliana, Dave Grohl en anderen. Of je nu begint of je vaardigheden wilt verfijnen, hij begeleidt je om jouw muzikale stem op de drums te vinden. “Fills get the thrills, but grooves pay the bills.” – Steve Gadd.


Contact

tel: 0637349286

mail: djaimac.wolthof@gmail.com

Bryan (LMB) - Producer en DJ

IMG_1082

Drum & Bass, Techno producer en resident dj bij Break-Fast. Maakte zijn debuut in de Hardstyle, won diverse dj-contests en draaide op grote festivals zoals Indicator (indoor + outdoor), Hard Paradise en Vice Versa. Uiteindelijk stapte Bryan over naar Drum & Bass en Techno waar hij zijn roeping vond.

Hij heeft een voorliefde voor duistere funky tracks wat is terug te horen in zijn eigen werk. Zelf omschrijft hij het als ‘Monstermuziek’, donker en grimmig met een heavy dosis sound design.

Bryan’s muziek is gereleased op meerdere prominente labels – waaronder Drum&BassArena, Overview UK, en Lost Recordings – en wordt gedraaid door grootheden als Doc Scott, Noisia en Arkaik.

Contact

tel: 06-29448563

mail: bml.letitrock@gmail.com

Marnick - Gitaar

Marnick

Gitarist bij MATOYA, StapleClouds, Not That Kind of Operation & Jelle Mulder.
Begon in 2014 met zijn studie aan de Minerva Academie voor Popcultuur in Leeuwarden en studeert sinds 2017 aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle op de Jazz & Pop afdeling.

Met een passie voor soul, funk, jazz, blues, R&B, rock en hiphop is Marnick een all-round muzikant en docent. Door deze brede muzikale interesse, kan hij een uitgebreid lesprogramma aanbieden, aan zowel beginners als gevorderden.

Tijdens de lessen leren leerlingen verschillende facetten op de gitaar zoals: improviseren, akkoorden kennis, noten lezen, stijlbenadering, techniek, ritmes, nummers uitzoeken en sound ontwikkelen. Plezier hebben in het muziek maken en het doel van de leerling staat voorop.

Contact

Tel: 06 14129101

mail: marnickpostma95@gmail.com